OBD2 Wifi iDongle

79,95 incl. BTW

Met de OBD2 Wifi iDongle kun je met een iOS device, door middel van een wifi verbinding, draadloos auto’s uitlezen en eventuele storingen wissen. Omdat de OBD2 Wifi iDongle zeer compact en draadloos is, heb je de mogelijkheid om zelfs tijdens het rijden gegevens uit te lezen.

Is mijn auto geschikt? In Europa zijn benzinevoertuigen vanaf 2001 en dieselvoertuigen vanaf 2004 verplicht om OBD2 te ondersteunen. In de praktijk blijken de meeste voertuigen al vanaf 1996 uitgerust te zijn met de OBD2 aansluiting.

2 jaar garantie
Voor 16:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending binnen Nederland

Gebruikt je een Android device? Bestel dan de iDongle met Bluetooth!

Uitverkocht

Artikelnummer: HTE1702 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De OBD2 Wifi iDongle tovert je iPhone, iPad, iPod of laptop om tot een mobiel en draadloos voertuig diagnosesysteem. De iDongle verstuurd de data via een wifi verbinding naar jouw device. Via een (gratis) app kun je draadloos foutcodes opsporen en wissen, het motorstoringslampje uitschakelen en allerlei data uitlezen.

OBD2 Wifi iDongle; eenvoudig in gebruik!

De iDongle is zeer gebruiksvriendelijk. Je steekt de iDongle simpelweg in de OBD2 aansluiting van de auto, verbindt via Wifi met bijvoorbeeld je smartphone en je kunt uitlezen!

Waarom OBD2PRO.nl?

2 jaar garantie
Voor 16:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending binnen Nederland
Nederlandstalige handleiding
Online en telefonische support

Gebruikt je een Android device? Bestel dan de iDongle met bluetooth!