OBD2 Bluetooth iDongle

79,95 incl. BTW

Met de OBD2 Bluetooth iDongle kan je via een Android smartphone, tablet, of Windows PC draadloos auto’s uitlezen en eventuele storingen wissen. Omdat de OBD2 Bluetooth dongle zeer compact en draadloos is heb je zelfs de mogelijk om tijdens het rijden live data te bekijken.

Is mijn auto geschikt? In Europa zijn benzinevoertuigen vanaf 2001 en dieselvoertuigen vanaf 2004 verplicht om OBD2 te ondersteunen. In de praktijk blijken de meeste voertuigen al vanaf 1996 uitgerust te zijn met de OBD2 aansluiting.

2 jaar garantie
Voor 16:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending binnen Nederland

iPhone, iPad of iPod? Bestel dan de iDonge met Wifi!

Uitverkocht

Artikelnummer: HTE1701 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De EOBD / OBD2 Bluetooth iDongle tovert je smartphone, tablet of laptop om tot een mobiel en draadloos voertuig diagnosesysteem. De iDongle verstuurd de data via een bluetooth verbinding naar het gewenste uitleesapparaat. Via een (gratis) app kun je draadloos foutcodes opsporen en wissen, het motorstoringslampje uitschakelen en allerlei data uitlezen.

OBD2 Bluetooth iDongle; eenvoudig in gebruik!

De OBD2 Bluetooth iDongle is zeer gebruiksvriendelijk. Je steekt de iDongle simpelweg in de OBD2 aansluiting van de auto, verbindt met bijvoorbeeld je smartphone en je kunt uitlezen!

Waarom OBD2PRO.nl?

2 jaar garantie
Voor 16:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending binnen Nederland
Nederlandstalige handleiding
Online en telefonische support

iPhone, iPad of iPod? Bestel dan de iDongle met Wifi